Close nav
Lukk mobilmenyen

Vilkår for bruk av JobbAgenten

Vi setter pris på å høre fra deg.

Vær oppmerksom på at ved å sende inn anmeldelser, kommentarer eller annet til dette Webområdet, gir du JobbAgenten og dets tilknyttede selskap en rett til å bruke kommentarer, anmeldelser og annet på vårt webområde.

Alle anmeldelser, kommentarer og annet skal være relatert til emnet på det interaktive området der innholdet legges ut.

Ditt bidrag er ikke konfidensielt eller rettighetsbeskyttet.

JobbAgenten er på ingen måte ansvarlig for brukermeldinger.

JobbAgenten kan ikke redigere meldinger fra brukere som legges ut eller distribueres på området.

Du samtykker til å ikke:  

  1. å legge ut eller på annen måte publisere materiale som er straffbart, ulovlige eller krenkende, eller som krenker tredjemanns rettigheter.
  2. å legge ut anmeldelser eller kommentarer som inneholder kommersielle aktiviteter og/eller salg for eksempel konkurranser, lotterier, byttehandel, reklame og pyramidespill uten å innhente skriftlig samtykke fra oss på forhånd.
  3. ikke å legge ut Private opplysninger om noen tredjepart, herunder inkludert, etternavn, adresse, telefonnummer, e-postadresse, personnummer og kredittkortnummer.

Du anerkjenner at JobbAgenten kan velge å slette dine kommentarer og anmeldelser etter eget skjønn uten forutgående varsel.

Enhver bruk av JobbAgenten som ikke overholder det ovennevnte, anses som et brudd på brukervilkårene og kan blant annet føre til opphør av eller avbrudd i din rett til å bruke JobbAgenten. Videre gir du JobbAgenten rett til å rettslig forfølge enhver person eller enhet som ikke overholder vilkårene.

Disse vilkårene reguleres av norsk lov.


På denne siden brukes informasjonskapsler til å få statistikk over bruk av sidene våre og for å gi ekstra funksjonalitet til deg. Vi kan også bruke cookies i forbindelse med markedsføring av våre produkter og tjenester. Ved å fortsette å bruke siden bekrefter du at du godtar dette.